Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Μέχρι και τον Βασίλη έχουν επιστρατεύσει για να μας πορώσουν!
Η καημένη η ομάδα μου από 500+ credits έχει πέσει στα 470 και συνεχίζει να πέφτει, ανάθεμα την ώρα που μπήκαμε toστο p 16. Παρ'όλα ταύτα συνεχίζω να "ονειρεύομαι" ομάδες και παρακάτω σας προτείνω κάποιους παίκτες όλων των budgets.

Σημείωση: Θα μπορούσα να σας λέω πάλι για De Colo, Rochestie και τα άλλα τα παιδιά αλλά είπα να σκεφτώ λίγο έξω από τα τετριμμένα (αν και ποιοτικά) και να μιλήσουμε για άλλους παίκτες. Μερικοί βέβαια, όπως θα διαπιστώσετε, είναι σταθερές αξίες.

Point guards

1. Thomas Heurtel, Anadolu Efes (51 credits)
Από τότε που μετακόμισε στην Πόλη έχει ακούσει από μένα τα εξ' αμάξης αλλά τελευταία επανέρχεται δυναμικά. Σίγουρα μια συμφέρουσα και οικονομική λύση.

2. Mike James, Laboral Kutxa (37 credits)
Αν πάλι εμπιστεύεστε τη Laboral, μπορείτε να διαλέξετε τον εντυπωσιακό James που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον προαναφερθέντα Heurtel. Είναι καλή επιλογή αναλογικά με το κόστος του. Μην παραπλανηθείτε από το -4 που είχε 2 βδομάδες πριν στη Μάλαγα.

Έχω και αντιπρόταση!

3. Jeremy Pargo, Maccabi (52.6 credits)
Δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός πάει στο Ισραήλ χωρίς Νέλσον, τα πράγματα απλοποιούνται στην αντίπερα όχθη (είμαι κλισεδιάρα τελικά). Έτσι, ο Pargo ίσως είναι ο καλύτερος σύμμαχος της αγωνιστικής, ακόμα κι αν δε διανύει τρομερό Top 16. Πόσα να κάνει πια ο Διαμαντίδης;

Shooting guards/Small Forwards

1.  Andrew Goudelock, Fenerbahce (61 credits)
Η καλαθομηχανή του Ζοτς -σε αρκετά προσιτή τιμή- θα κλιθεί να αντιμετωπίσει τα θηρία της CSKA. Στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι έδειξε να μην τον φοβίζει πολύ η άμυνα της "αρκούδας" και σημείωσε 19 πόντους

2. Fabien Causeur, Laboral Kutxa (39.4 credits)
Μακράν η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσε να κάνει κάποιος στο παιχνίδι. Είναι "μαζί μου" από τότε που κόστιζε 20(!) credits. Έχει σώσει τη Laboral πάρα πολλές φορές και είναι πραγματικά ένας ικανότατος παίκτης. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στα PIR του.

3. Mario Hezonja, Barcelona (33.5 credits)
Ο εορταζόμενος (σήμερα που ανεβαίνει το ποστ) Mario έχει τα προσόντα να τα βάλει με τους King και Redding. Είναι γρήγορος, εύστοχος και αρκετά "συνεπής". Στο γήπεδο της Barca νιώθει σαφώς πιο απελευθερωμένος και είναι καλή ευκαιρία να τον τιμήσετε κόντρα στην Alba.

4. Justin Carter, Galatasaray (57.1 credits)
Είναι ο άνθρωπος που έχει αλλάξει τις ισορροπίες στην πολυτάραχη Τούρκικη ομάδα και αποτελεί εξαιρετική λύση για κάθε παίκτη του bwin fantasy. Δίνει PIR και με ιδιαίτερο "ζήλο". Κόντρα στη Zalgiris την προηγούμενη φορά δε βρήκε μεγάλη αντίσταση. Αυτό ίσως να είναι άλλος ένας λόγος να τον αποκτήσει κανείς πέραν της δελεαστικής του τιμής.

Power forwards/Centers

1. Othello Hunter, Ολυμπιακός (43.2 credits)
Τελευταία έχει πάρει φόρα. Είναι ασταμάτητος. Ειδικά στο ΣΕΦ. Χρειάζεται να πω περισσότερα; Καλύπτει επάξια την απουσία του παλιού καλού Dunston (ναι, απουσία..). Η τιμή του σε σχέση με το PIR του είναι just. Ίσως και underpriced!

2. Jan Vesely, Fenerbahce (56.1 credits)
Διανύει αρκετά καλό Top 16 και είναι σταθερός στο ranking που δίνει τελευταία. Το μειονέκτημά του είναι σίγουρα τα φάουλ που τα κάνει...γενναιόδωρα. Βέβαια η υπόλοιπη αμυντική του παρουσία τα κάνει να μοιάζουν ψιλά γράμματα.

3. Fran Vasquez, Unicaja (46.5 credits)
Αν και δεν είναι σοφό να προτείνω παίκτη που παίζει αντίπαλος στο ΣΕΦ, το κάνω. Για όσους αρέσκονται στο ρίσκο, ο Vasquez είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης της Unicaja και μπορεί κάποιος να επενδύσει.

4. Esteban Batista, Παναθηναϊκός (53.9 credits)
Ο Ουρουγουανός είναι αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟ σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. (Σσ: Η Maccabi θα παίξει μάλλον χωρίς Σοφοκλή.) Έχει δείξει  ότι μπορεί να προσαρμοστεί κόντρα σε διαφόρων ειδών αντιπάλους και να κάνει το παιχνίδι του. Επομένως είναι έγγεια λύση.

Αυτά και καλή τύχη!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *