Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Κάτι γίνεται τις τελευταίες μέρες και η μία κόντρα διαδέχεται την άλλη. Στις αρχές της βδομάδας ο Γιώργος Δημητρόπουλος ξεσπάθωσε εναντίον του Misko Raznatovic με μήλον της έριδος τον Joey Dorsey (οι γνωστοί μαναντζεροπόλεμοι..), αλλά δεν περίμενα τόσες κόντρες μέσα σε λίγες μέρες! Πάρτε το κράνος σας και διαβάστε...

ΕΟΚ vs ΚΑΕ Ολυμπιακός
Σήμερα δημοσιεύτηκε συνέντευξη του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, όπου έριξε λάδι στην ήδη τεταμένη σχέση των προέδρων του Ολυμπιακού με την ΕΟΚ. "Έχουμε σαφή και σφοδρή πρόθεση βλάβης στις εθνικές Νέων κι Ανδρών" δήλωσε χαρακτηριστικά, πετώντας βέλη στον Ολυμπιακό.

Είναι γνωστό πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να ελέγξει και να ασφαλίσει τους Έλληνες διεθνείς της, γεγονός που προκάλεσε τη δυσφορία του Γ. Βασιλακόπουλου. Ο έλεγχος έγινε και στο Καρπενήσι αυτή τη στιγμή βρίσκονται 3 παίκτες των Πειραιωτών. Ποιος ο λόγος λοιπόν να κάνει τέτοια επίθεση ο Βασιλακόπουλος αφού η υπόθεση εξελίχθηκε με αίσιο τέλος; Γιατί πρέπει πάντα το κλίμα στον ελληνικό αθλητισμό να είναι τεταμένο;
 

Στο κάτω κάτω της γραφής δεν αναγνωρίζει ο κύριος Βασιλακόπουλος ότι φορτίζει ο ίδιος αρνητικά και την ατμόσφαιρα αλλά και τους παίκτες; Κανένα στέλεχος του Ολυμπιακού δεν έκανε δημόσιες δηλώσεις με σκοπό να πλήξει την ΕΟΚ μετά την ασφάλιση των παικτών, οπότε προς τι η επίθεση; Αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που έχει να προσάψει, πρέπει να τολμήσει να το πει ευθέως, παρά να αποδίδει αόριστες κατηγορίες. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΕΟΚ vs Κώστας Κουφός
Σαν να μην έφτανε η αναστάτωση με την ΕΟΚ σήμερα, έγιναν δηλώσεις και περί Κώστα Κουφού που αναφέρουν πως θα δημοσιευθεί η αλληλογραφία της ΚΑΕ με τον παίκτη. [πηγή]

Πραγματικά, υπάρχει λόγος; Φυσικά και κατακρίνω τον Κουφό για την πράξη αυτή, όμως η διύλιση του κώνωπα δεν είναι το φόρτε μου. Από τη στιγμή που ο ίδιος ο Κουφός "εξήγησε" τους λόγους, δεν υπάρχει κανένα νόημα να εκτεθεί περισσότερο για να φανεί η "διαφάνεια" της ΕΟΚ. 

Και για να μην λέτε ότι ασχολούμαι μόνο με τα δικά μας θέματα, έχω και άλλη μία ίντριγκα!

Nenad Krstic vs Ettore Messina
Η ιστορία έχει δείξει ότι ο Nenad δεν είναι και ο πιο ήρεμος και διαλλακτικός παίκτης που έχει να δείξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ (2007...). Αυτή τη φορά ξεσπάθωσε (ευτυχώς μόνο με λόγια) εναντίον του πρώην προπονητή του στην CSKA, και είχε δίκιο.


"Με σκότωνε σαν παίκτη". Αυτά ήταν τα λόγια του Σέρβου στη Novosti. Ξέρουμε ότι η φυσική του θέση είναι το 5 και ο Μεσίνα τον έβαζε να παίζει στο 4, απόφαση που σεβάστηκε ως σωστός επαγγελματίας. Η σεζόν τελείωσε μέτρια για εκείνον που μάλιστα τα "άκουσε" και από τον ιδιοκτήτη της CSKA μετά το Final 4 για την απόδοσή του. Ίσως αυτό να συνέβαλε καθοριστικά στην απόφασή του να εγκαταλείψει τη Ρωσία για να αγωνιστεί στην Έφες του συμπατριώτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *